.

Tarih GSM Telefon Rumuz Mesaj
01.01.2012 00:41:32 541XXX8989  Rumuz Ekle Harbi Ben deniz istegime yerverilmedi cok kirildim ayip
01.01.2012 00:33:02 542XXX6756  Rumuz Ekle Harbi metin isik tan agla gozum
31.12.2011 23:47:02 542XXX3186  Rumuz Ekle HARBI SELAM BEN GUL HERKESE HUZUR VE ASK DOLU BIR YIL DILIYORUZ BU GUZEL YAGMUR ALTINDA KUZENIMLE ARABA KEYFI YAPIYORUZ SERDAR ORTACTAN BIR SARKI LUTFEN KUZENIM
31.12.2011 23:47:02 542XXX3186  Rumuz Ekle [D]YASAR VE TUM SEVDIKLERIME GELSIN SEVGILER
31.12.2011 23:46:22 532XXX4112  Rumuz Ekle Harbi selam kardesim ben yataqandan koca usta oguz yilmazdan askin bitirdi beni ciXcocuk mehmede ve bana istek isteyen tum dostlarima gelsin.
31.12.2011 23:41:46 539XXX2408  Rumuz Ekle Harbi iyiaksamlar ben timur tuncaytuncelden farkindami sincalarmisiniz yeniyilinizkut luolsun
31.12.2011 23:37:33 542XXX4558  Rumuz Ekle HARBI Iyi yayinlar ben saim siradaki sarkiyi biricik askim tugbaya gelsin seni cok seviyorum esmer melegim benim nice senelere
31.12.2011 23:33:01 536XXX3546  Rumuz Ekle Harbi Nuray Hashas Meyhane Yatagandan Ahmet
31.12.2011 23:21:33 542XXX5969  Rumuz Ekle Harbi iyi yayinlar ankarali namiktan bayram gelmis neyime yayinlarmisin ramazan gulbay ilgin cura ugur ve mehmete armagan olsun
31.12.2011 23:19:32 541XXX8989  Rumuz Ekle Harbi 3834 Salik mutluk huzulu olsun Ellerimde ellerinEksik
31.12.2011 23:12:05 532XXX4369  Rumuz Ekle Harbi suan da dinlemekte olan mehmet mazak ve ugur icin gelsin sevip de sevilmeyenler icin muslum babadan kac kadeh kirildi sarhos gonlum de calarsaniz seviniri
31.12.2011 23:12:05 532XXX4369  Rumuz Ekle [D]m
31.12.2011 23:07:03 543XXX5919  Rumuz Ekle [D]lsn.
31.12.2011 23:07:03 543XXX5919  Rumuz Ekle Harbi iyi aksamlar herkeze mutlu yillar.biz iki kafadar hasan ve ramazan.mumkunse ferdi tayfurdan gencligimi verin yillari calarmisiniz.ayrica alper ve erkana ge
31.12.2011 23:01:32 507XXX9023  Rumuz Ekle Harbi ben Düge rek ten müjgan Çok sevdigim esim naim oglum mehmet kizim merve annem perihan ikiz kardesle rim erman birsen iÇin esmer melegi istiyor um
31.12.2011 23:01:13 555XXX9760  Rumuz Ekle Harbi iyi aksamlar herkese mutlu yillar intizardan her yari koynuna alamazsin ki istiyorum duradaneden suleye ve emreye
31.12.2011 22:52:12 507XXX8002  Rumuz Ekle Harbi biz erkan ve alper tek dogru o degl de kafamz guzel ondan tek demisz. Bi dogru da var.Herne olursa olsun hayat yasamaya deger ve guzel.Yeni ylnz ktlu olsn
31.12.2011 22:48:02 555XXX4249  Rumuz Ekle Harbi herkese iyi seneler aylin akyoldan tum dinleynlere ve harbi calsnlarna arif susamdan
31.12.2011 22:46:33 544XXX0635  Rumuz Ekle [D]ALARMISIN BU PARCA ESIME KIZIM AYLIN CURAYA VE NURSEVEN CURAYA VE SANA GELSIN
31.12.2011 22:46:33 544XXX0635  Rumuz Ekle HARBi ABI BEN ILGIN CURA MUSTAFA ABI BAK SIMDIDE HUZUNLENDIRIYOSUN MUGLAYI BIR NUMARASIN YINE SENIN SECDIN BI PARCA ISTIYORUM MUSTAFA YILDIZ DOGANDAN PARCA C
31.12.2011 22:45:17 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Iyi aksamlar yatagandan merve bu yeni yila hamile olarak griyorum cok mutluyum Alicim seni cok seviyorum birtanem siradaki parca bize gelsin
31.12.2011 22:44:42 534XXX2543  Rumuz Ekle HARBI mutlu yillar ben gamze edip akbayramdan gideyim sarkisini istiyorum bu sarki tÏm sevdiklerime ve harbi fm dinleyen herkese gelsin..
31.12.2011 22:44:12 507XXX8002  Rumuz Ekle Harbi biz alper ve erkan ferdi tyfrdan sevda yelleri sarksni istyoruz.Bu hayatta tek brsey dogru kafani nereye cevirsen cevir basladgn yer geri dönüyorsn
31.12.2011 22:42:42 554XXX2960  Rumuz Ekle Harbi abi ben metropol yani ka s ik c idan erdal abi varsa aynadan seni cok seviyorum istiyorum bu sark i almanyadak i sevdi gim nihalime gelsin ve
31.12.2011 22:34:07 532XXX4369  Rumuz Ekle Harbi ugurdan suan da dinlemekde olan herkese canin dan cok sevdigi sevgilisine mesut ve arkadaslari icin hasan yilmazdan istanbul agliyor ben agliyorun
31.12.2011 22:06:32 542XXX5969  Rumuz Ekle Harbi abi gulnazdan bana dost lazim i yayinlarmisin ramazan gulbay mesut aba ilgin cura ve ailelerine aramagan olsun iyi yayinlar
31.12.2011 21:59:43 554XXX8782  Rumuz Ekle Harbi slm abicm ben ali bu seneye sevdiymdn ayri giriyorum morelim cok bozuk bitanecik esim merve icin murat kursundn sevenler gece olur calarmisiniz onu cok oz
31.12.2011 21:54:02 544XXX0635  Rumuz Ekle [D]CICEKCILIYE VE AYRICA MESUT ABAYA GELSIN
31.12.2011 21:54:02 544XXX0635  Rumuz Ekle HARBi ABI GAZ DEYIL GERCEK BENCIYE KADAR DINLENIYOSUN BEN ILGIN CURA FATIG KISA PARMAKDAN PARCA CALARSAN SEVIRIM BU PARCA RAMAZAN GULBAYA DURMUS KOCAYA VE AKYOL
31.12.2011 21:53:32 542XXX5969  Rumuz Ekle Harbi abi misket i yayinlarmisin ramazan gulbay mesut aba ilgin cura ve ailelerine aramagan olsun iyi yayinlar
31.12.2011 21:46:22 554XXX2018  Rumuz Ekle Harbi arzudan gidemem ve yildiz tilbe den cabuk olalim askim parcasini istiyorum ben candirdan sami murat volkan kankalara gelsin
31.12.2011 21:36:02 544XXX0635  Rumuz Ekle HARBi ABI BEN ILGIN CURA MUSTAFA ABI MUGLAYI COSDURUYOSUN BIR NUMARASIN YILDIZ TILBEN PARCA CALARMISIN BU PARCA ESIME KIZIM AYLIN CURAYA VE NURSEVEN CURAYA VE SA
31.12.2011 21:36:02 544XXX0635  Rumuz Ekle [D]NA GELSIN
31.12.2011 21:34:32 555XXX4249  Rumuz Ekle Harbi aylin akyoldan tum harbi dinleynlerine sibel candan delice calarmsn selamlar
31.12.2011 21:08:50 531XXX6564  Rumuz Ekle [D]z sevinirim onu cok ama cok seviyorum . Sizin icin de gelsin iyi aksamlar
31.12.2011 21:08:50 531XXX6564  Rumuz Ekle Harbi slm iyi yayinlar ben dalamandan BEKIR esen simdiden yeni yiliniz kutlu olsun tuncay tuncel den sen olmayinca bir tanecik esim havva esen icin yayinlarsani
31.12.2011 20:58:32 537XXX1700  Rumuz Ekle HARBI 3484 IBRAHIM TATLISES BU BENIM HAYATIM
31.12.2011 20:54:26 535XXX6849  Rumuz Ekle Harbi hande yener havaalani istiyorum
31.12.2011 20:49:13 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Iyi aksamlar yatagandan merve biricik esim Ali icin ankarali ayseden kirli mendil parcasini istyorum lùtfen Yeni yilinzda basarilar dilerim mutlu yillar
31.12.2011 20:34:23 534XXX8224  Rumuz Ekle Harbi ben mesut tosun bozbel koyu camarasi mh sevenlerim icin gokan guneyden seveceksen candan sevmeli gulen kalpler hep aglar mutlu yillar
31.12.2011 16:48:03 537XXX3160  Rumuz Ekle Harbi yilmaz dan canim dan cok sevdigim aysem icin sinan ozen den seni cok ama cok seviyorum nice yeni yilara askim yeni yilin kutlu olsun.
31.12.2011 16:26:10 532XXX3753  Rumuz Ekle Harbi kizim tlf niye acmiyosun
31.12.2011 15:24:32 536XXX6162  Rumuz Ekle Harbi slm
31.12.2011 15:23:41 534XXX1826  Rumuz Ekle Harbi ferdi tayfurdan sabahci kahvesini calarsaniz sevinirim iyi yayinlar dinleyen seven herkez e gelsin
31.12.2011 15:14:41 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Iyi yayinlar ablacim sizdn ismail ykdan duydumki cok mutsuzsun parcasini biricik askim Ali ye gelsin ben merve yatagan
31.12.2011 10:38:42 507XXX7184  Rumuz Ekle [D] gelsin
31.12.2011 10:38:32 507XXX7184  Rumuz Ekle Harbi slm iyi günler abla kolay gelsin camur banyolar i personeli i cin ankaral i nam ik tan hozal i gelini calarsan iz cok seviniriz tekrar kolay
31.12.2011 00:03:51 538XXX4449  Rumuz Ekle Harbi kahveci ertan ve ali turk icin moralim bozuk calarmisinìz
31.12.2011 00:01:34 538XXX4449  Rumuz Ekle Harbi sarki istemistim ama hala yayinlamadiniz rica ediyorum yayimlarmisiniz ebru yasar adam gibï gideriz
30.12.2011 23:47:54 538XXX4449  Rumuz Ekle Harbi moralim bozuk ali erdal ve hasan deniz iCin
30.12.2011 23:47:38 538XXX4449  Rumuz Ekle Harbi ben ali sizden ebru yasar dan adam gibi gideriz bu sarkiyi ozlemim icin
30.12.2011 23:45:45 535XXX6826  Rumuz Ekle HARBI IYI YAYINLAR BEN ADNAN USTA EPEYDIR IRTIBATI KESTIK KI SIZLEN ALAKALI DEGIL BU BOSLUGUN HATRI ICIN ARKADASLARIM MRO SEMIH SUCU YILMAZ AYRICA KALBINI CEB
30.12.2011 23:45:45 535XXX6826  Rumuz Ekle [D]INDE DEGILDE SOL YANINDA TASIYANLAR ICIN VE SIZLER ICIN EBRU GÛNDESTEN OLUYORUM KEDERINDEN PARCASINI CALARSANIZ INANIN IYI OLCEK
30.12.2011 23:45:02 542XXX6366  Rumuz Ekle Harbi ben ozlem ltfn ebru yasardan adam gbi gderiz parcasini yayinlayin ali beye gelsin
30.12.2011 23:29:35 535XXX6826  Rumuz Ekle HARBI IYI YAYINLAR BEN ADNAN USTA EPEYDIR IRTIBATI KESTIK KI SIZLEN ALAKALI DEGIL BU BOSLUGUN HATRI ICIN ARKADASLARIM MRO SEMIH SUCU YILMAZ AYRICA KALBINI CEB
30.12.2011 23:29:35 535XXX6826  Rumuz Ekle [D]INDE DEGILDE SOL YANINDA TASIYANLAR ICIN VE SIZLER ICIN EBRU GÛNDESTEN OLUYORUM KEDERINDEN PARCASINI CALARSANIZ INANIN IYI OLCEK
30.12.2011 22:44:07 534XXX5045  Rumuz Ekle Harbi iyi aksamlar harbi calisanlari sizden ibrahim tatlisesden hasret kaldim sarkisini istiym isteyim kamyon soforu olan huseyine ve alettine gelsin.
30.12.2011 22:42:02 554XXX3946  Rumuz Ekle Harbi bu sarkiyi omur ariktan ilgin ramazan mesut ve durmusa armagan ediyorum
30.12.2011 22:31:32 538XXX2692  Rumuz Ekle Harbi . Ben mugla ortacadan mesut. Su an dinledigini bildigim ve cok sevdigim bir kiz icin hakan altun dan gonul yarasi ni calarsaniz cok sevinirim.
30.12.2011 22:10:02 554XXX9062  Rumuz Ekle Harbi Abim hayrli aksamlar yatagndan ahmet ben ismail yk dan gittin de ne oldu sarksini calarmisin akyol cicekclik turan abme ve tum dostlarma ve
30.12.2011 21:01:52 532XXX4184  Rumuz Ekle Harbi neset ertas gonul dagi sece restouranta
30.12.2011 20:51:32 555XXX4249  Rumuz Ekle harbi iyi yayinlar aylin akyoldan harbi ra
30.12.2011 20:43:33 534XXX4466  Rumuz Ekle [D]erim bitanem onu cok seviyorum ben onu unutamam oda beni unutmasin YATAGAN Ben seninle MUTLUYUM BIRTANEM
30.12.2011 20:43:33 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Iyi aksamlar ben yatagandan merve biricik askim icin ahmet kayadan unutamam seni parcasini istiyorum ve bana bugun o guzel gunu yasattgi icin tesekkur ed
30.12.2011 20:31:00 536XXX7781  Rumuz Ekle Harbi dalamandan mehmet cimen ve sezgin cakmakci mumkunse ankarali ayseden kirli mendili istiyoruz
30.12.2011 17:03:59 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Iyi aksamlar yatagandan merve biricik esim ali icin su metrisin onu parcasini istiyorum iyi yayinlar
30.12.2011 16:48:02 545XXX8070  Rumuz Ekle Harbi selami sahin ben sevdali sen belali.bu sarki tum koycegizlilere gelsin.mugla koycegizden mehmet kargili.saygilarimla
30.12.2011 16:41:32 545XXX8070  Rumuz Ekle Harbi umit besen nikah masasi
30.12.2011 16:14:32 551XXX4151  Rumuz Ekle Harbi arif susamdan resmini attim calarsaniz seviniriz sulo tefo ue sahinlerli halile gelsin
30.12.2011 16:06:49 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Ben merve askere gidicek esim icin aglarsa anam aglar sarkisini istiyorum calarsanz sevinrim iyi yayinlar bu sarki alime gelsin
30.12.2011 00:38:22 507XXX7184  Rumuz Ekle [D]üzel yay in yap iyorsunuz te sekkür ederim iyi yay inlar
30.12.2011 00:38:12 507XXX7184  Rumuz Ekle Harbi slm abi ben denizli kaleden erhan ve ali i cin ankaral i nam ik tan hozal i gelini istiyorum tüm harbi radyo dinleyenlere ve size gelsin cok g
30.12.2011 00:14:13 507XXX7184  Rumuz Ekle [D]üzel yay in yap iyorsunuz te sekkür ederim iyi yay inlar
30.12.2011 00:14:12 507XXX7184  Rumuz Ekle Harbi slm abi ben denizli kaleden erhan ve ali icin ankarali namik tan hozali gelini istiyorum tÏm harbi radyo dinleyenlere ve size gelsin cok g
29.12.2011 23:46:02 544XXX1078  Rumuz Ekle harbi hayirli aksamlar abe oz ege simit sarayindan selamlar ismail yk dan duydum ki unutmussun parcasini mahmut ustaya armagan ediyorum…
29.12.2011 23:16:02 537XXX4177  Rumuz Ekle HARBI IYI GECELER BIZ FETIYE OLUDENIZDEN UC KAFADAR SIZI DINLEMEKTEYIZ YERKESIGE SELAMLAR SIZDEN HARBI BIR GURBET SARKISI ISTIYORUZ.
29.12.2011 22:16:12 554XXX2096  Rumuz Ekle [D]den çift camlardan ses gelmiyoru yayınlarmısınız…
29.12.2011 22:16:12 554XXX2096  Rumuz Ekle HARBİ ii akşamlar golay gelsin ben cafer şimşek köyceğiz ceza ewnde
29.12.2011 22:10:02 542XXX5969  Rumuz Ekle HARBI iyi yayinlar bayram gelmis neyime yayinlarmisin mesut aba ilgin cura ramazan gulbay ve ustun mermer calisanlarina armagan olsun
29.12.2011 22:08:02 541XXX2669  Rumuz Ekle [D] iyki vazsnz CEYLANDN LANET OLSUN Calarmsinz smdidn ck tskur hzrlu gcelr
29.12.2011 21:55:15 532XXX4369  Rumuz Ekle Harbi ugurdan suan da dinlemekde olan herkese canin dan cok sevdigi sevgilisine mesut ve arkadaslari icin hasan yilmazdan istanbul agliyor ben agliyorun
29.12.2011 21:47:33 542XXX5969  Rumuz Ekle Harbi iyi yayinlar kubatdan gulumu yayinlarmisin ugur imecik mesut aba ilgin cura ramazan gulbaya gelsin
29.12.2011 21:43:42 555XXX0669  Rumuz Ekle HARBI eyvalah abi sarki icin artik yanlis yapmiyoruz sÏrat motordan sayglar
29.12.2011 21:36:32 555XXX0669  Rumuz Ekle HARBI Kamuran Akkor üzülmedim ki sürat motor dalaman
29.12.2011 21:32:02 541XXX2669  Rumuz Ekle [D]inz smdidn ckck tskur sipiker kardeslerm bu isteyim Bencikten ” ILGIN CURAYA GLSN UNTLMASN unutma
29.12.2011 21:32:02 541XXX2669  Rumuz Ekle HARBI SEViPTE KAVUSAMAYANLARA SVYOM DYIP ALDATANLARA HEP ACI CEKENLERE GELSIN ” SEVMDK GNAHSA BN GUNAHKARIM ” OGUZ YLMAZDAN teske sni sevmeseydm calarms
29.12.2011 21:08:14 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Iyi aksamlar abicim ben merve o askerlik gecermi ya abicm sizden ricam safak kact askerim sarkisni istyorum calarsaniz cok sevinirim
29.12.2011 20:48:31 554XXX8782  Rumuz Ekle Harbi abicim ben asker sarkisi istemistm caldiginz icin tesekkur ederm ama bu sarkiyi dinlerken aglayan karima cok sevdiyimi soylermisiz ben ali bitanecik karim
29.12.2011 20:48:31 554XXX8782  Rumuz Ekle [D] merve icin ask sarkisi istiyorum ve onu cok ozluyorum iyi geceler
29.12.2011 20:31:32 543XXX6227  Rumuz Ekle Harbi slm yatagan gokpinar koyunden ibrahim gulec gani kurkluden kug gibi parcasini ceza evinde yatmakta olan lazoglu bayram kandemire ve ibrahim dumana armagan
29.12.2011 20:31:32 543XXX6227  Rumuz Ekle [D] ediyorum her iksinide allahtan sabir diliyorum
29.12.2011 20:23:17 544XXX8048  Rumuz Ekle HARBI SLM DALAMAN TARIM ISLETMESIDE GECE VARDIYASNDA CALISAN AHMET CAN BU ISTEGI YUSUF DAYIYA RAMAZAN ENISTEYE MUSTAFA DAYIYA VE SIZE GELSN ANKARALI AYSEDN BI S
29.12.2011 20:23:17 544XXX8048  Rumuz Ekle [D]ARKIDAN CALRMSINIZ TSKLER
29.12.2011 20:11:26 554XXX8782  Rumuz Ekle Harbi bitaneme istiyorum bu sarkiyi alidn merveye gitsin bende gitcem guzel bi asker sarkisi calarmsnz lutfn
29.12.2011 20:09:31 544XXX8048  Rumuz Ekle HARBI SLM BEN AHMET FERDI TAYFURDAN AH BIR COCUK OLSAYDIM
29.12.2011 19:14:39 534XXX4466  Rumuz Ekle [D] cok
29.12.2011 19:14:39 534XXX4466  Rumuz Ekle HARBI Iyi aksamlar canimdn cok sevdigim biricik askim icin sizdn bir ask sarkisi istiyorum nuri cobana gelsin merve iyi yayinlar seni cok ama cok seviyorum hemd
29.12.2011 18:47:02 542XXX0367  Rumuz Ekle HARBI MAHSUN KIRMIZIGUL YIKILMADIM MURVET YILMAZ MELISA MERVE
29.12.2011 16:21:32 506XXX6325  Rumuz Ekle Harbi abdullah tan cok sevdi gi barlas karde sine orhan gencebay dan vazge c gönlüm
29.12.2011 15:42:32 542XXX6756  Rumuz Ekle Harbi metin isik tan agla gozum dalyan rotosur kaptan
29.12.2011 14:38:32 542XXX0367  Rumuz Ekle HARBI TARKAN KAYIP MURVET YILMAZ
28.12.2011 22:05:35 542XXX2912  Rumuz Ekle Harbi ben akgedikten mehmet ozdemir.bergenden olmazolsun veya murat yildiZ seni seven oldu .erkan inan ve abim icin gelsin iyi aksamlar
28.12.2011 21:57:04 542XXX3143  Rumuz Ekle Harbi iyiaksamlar ben mustafa engin nursaniden gulom sevdigim vefasiza gelsin
28.12.2011 21:21:05 537XXX9438  Rumuz Ekle Harbi canimdan cok sewdigim butun engellere ragmen benimle kalan gamzeme ferdi tayfurdan neyleyim sen yoksan egeri calar misin bn durali efecik
28.12.2011 21:19:05 537XXX8811  Rumuz Ekle [D] armaqan et abi iyi yayinlar tekrar
28.12.2011 21:19:05 537XXX8811  Rumuz Ekle Harbi iyi yayinlar ben yataqandan duran cetinkaya gene on numara parcalar azer bulbulden korkularim calarsaniz sewinirm bu parca yoksa azerden sen bize bir parca
28.12.2011 20:45:55 507XXX7184  Rumuz Ekle Harbi iyi ak samlar abi ankaral i nam ik tan hozal i gelini calarsan iz cok sevinirim abi allah kolayl ik versin
28.12.2011 14:39:06 541XXX4244  Rumuz Ekle Harbi sitem mutlu apan iCin gelsin
28.12.2011 14:27:06 541XXX4244  Rumuz Ekle Harbi nankor kedi
28.12.2011 09:46:38 543XXX5647  Rumuz Ekle Harbi Gunaydin.Sevgiyi anlatan ozgun muzik ve siir istiyorum.gunun iyi olsun.GUNGOR.33 lu telefonu kulaklik tan dolayi duymuyosun.
27.12.2011 23:31:14 544XXX4848  Rumuz Ekle Harbi sibel can hancer dogusbelenden kadir ve nail icin
27.12.2011 23:17:43 544XXX4848  Rumuz Ekle Harbi sibel can ayrilik cicegi dogusbelenden kadir
27.12.2011 23:14:14 542XXX5969  Rumuz Ekle Harbi iyi yayinlar abi gulnazdan bana dost lazim yayinlarmisin mesut aba ramazan gulbay ilgin curaya armagan olsun
27.12.2011 22:45:14 507XXX7184  Rumuz Ekle Harbi slm iyi geceler ankaral i nam ik tan hozal i gelini calar san iz cok sevinirim kolay gelsin
27.12.2011 21:53:04 554XXX5341  Rumuz Ekle Harbi biz su anda ozcan bobinajda calisan uc kafadar huseyin bozdaganli soner bahceyakali mustafa parmaksizoglu meskenli sizden askere bozdanli huseyin i
27.12.2011 21:34:14 541XXX2675  Rumuz Ekle HARBI Ben sibel zeki murenden bulamazsn parcasini istiyorum huseyine gelsin bu sarki. Iyi yayinlar harbi
27.12.2011 21:13:14 542XXX4746  Rumuz Ekle Harbi arkadasim ramazana uflediler sondumu istiyorum
27.12.2011 21:03:44 554XXX2024  Rumuz Ekle Harbi umit dogan dan geliyor bu istek umit besen den yere batsin asklar
27.12.2011 21:01:14 541XXX8882  Rumuz Ekle Harbi Pimarkoyden caner orhan ve ramazan sarlagin biricik sevdigine ve sizlere gelsin erol budan ucurumun kenari
27.12.2011 20:59:14 541XXX8882  Rumuz Ekle Harbi Pimarkoyden caner orhan ve ramazan sarlagin biricik sevdigine ve sizlere gelsin
27.12.2011 20:54:34 541XXX3254  Rumuz Ekle HARBI OGUZ YIZMADAN BENDEKI RESMIN.NAIL KADIR VE ALAADDIN I´IN ISTIYORVZ DÚGÛSBELEN..
27.12.2011 20:48:34 506XXX6325  Rumuz Ekle Harbi ben abdullah karaku s halil ve bayram arkada s im i cin co skun sabahtan hat iram olsun istiyorum
27.12.2011 20:47:15 541XXX2675  Rumuz Ekle HARBI Ben sibel muazez ersoydan bos kalan cerceve parcasini ananem nurdan gargin icin istiyorum iyi yayinlar
27.12.2011 20:44:55 536XXX7953  Rumuz Ekle [D]um. TÏm depremzedelere gitsin
27.12.2011 20:44:54 536XXX7953  Rumuz Ekle Harbi Ben onder vanli yim kalkanda calisiyorum. Dalaman a yolcu almaya geldim. Gitmeden sizden cengiz kurtoglu ndan farketmez artik i istiyor
27.12.2011 20:43:54 506XXX6325  Rumuz Ekle Harbi orhan gencebay dan vazgec gÎnlÏm istiyorum
27.12.2011 20:35:05 536XXX7781  Rumuz Ekle Harbi dalamandan mehmet cimen ve sezgin cakmakci mumkunse ankarali ayseden kirli mendili istiyoruz
27.12.2011 20:34:14 546XXX6595  Rumuz Ekle HARBI anananem icin telli turnam yayinlarsaniz sevinirim iyi yayinlar.
27.12.2011 20:34:14 544XXX1770  Rumuz Ekle HARBI ben murat Sinan Úzen den sana merhaba.. sarkisin calarmsnz ..tm harbicilere gelsn..
27.12.2011 14:56:14 554XXX9548  Rumuz Ekle Harbi slm yata gandan a sk in sizden müslüm babadan dinleyn geceler sark isn i istyorum bu sark i tüm gececi derbederlere gelsin iyi yaynlar
27.12.2011 14:40:39 554XXX9996  Rumuz Ekle HARBI slm ben emrah dalamandan sizden cengiz kurtoglundan eyvallah parcasini istiyorum. Size ve tum cengiz baba sevenlere gelsin
27.12.2011 13:50:11 537XXX6880  Rumuz Ekle harbi Iyi yayinlar mugla bayirdan ali ben yusuf guneydn beni sevmek yurek ister yayinlarmisinz
26.12.2011 23:36:23 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]a´ diye biraz i´imiz rahatlasin :) seni seviyoruz abi adanaliyik allahin adamiyik :)
26.12.2011 23:36:13 507XXX9800  Rumuz Ekle Harbi abi ben mugla yatagandan asker adanali sedat abi sÏper program sÏper seni dinliyorum abi sana mesaj atan o sivasli yunusa bi seslensene safak k
26.12.2011 23:35:03 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]PARÇASINI ISTYORUM!
26.12.2011 23:34:54 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]ÇOK SEVDİĞİM BİRİCİK EŞİM ASLIMA BERGENDEN ELİMDE DURAN FOTOĞRAFIM
26.12.2011 23:34:53 507XXX9800  Rumuz Ekle HARBİ SLM BEN YATAĞANDA VATANİ GÖREVİNİ YAPAN 90/4 SERCAN CANIMDAN
26.12.2011 23:28:12 545XXX6044  Rumuz Ekle Harbi ben aydin incirliovadan efekentli gulum kadriyem iCin ebru yasardan gozlerinde gece oldu parCasini Calabilirmisiniz lutfen abicim kiral basimizin ust
26.12.2011 23:28:12 545XXX6044  Rumuz Ekle [D]unde abicim
26.12.2011 23:25:27 535XXX9558  Rumuz Ekle HARBI merhaba ben mugla yatagandan sivasli yunus sizden serdem coskundan safak kacta askerim adli parcayi istiyorum.remziye sedata hùseyine sercana ve tum vatan
26.12.2011 23:17:46 535XXX9558  Rumuz Ekle [D]n ediyorum. Calarsaniz cok mutlu oluruz iyi yayinlar
26.12.2011 23:17:46 535XXX9558  Rumuz Ekle HARBI merhaba ben mugla yataganda askerlik gorevini yapan sivasli yunus erol budandan kendin bilirsin adli sarkiyi kardeslerim sedata remziye ve huseyine armaga
26.12.2011 23:14:12 554XXX3946  Rumuz Ekle Harbi ankarali namiktan bayram gelmis benim neyime yi istiyoruz yatagan ayakta gene biz omur arik oner oral mustafa yelaldi ve durmus kocaya gelsin koca ustaya v
26.12.2011 23:14:12 554XXX3946  Rumuz Ekle [D]e sevenlere gelsin
26.12.2011 23:11:43 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]İN IÇİN ÇALSIN! DERTLERİMİZE İLAÇ GİBİ RADYO HARBİ RADYO :)
26.12.2011 23:11:43 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]ÜSLÜMDEN SANDALCIYI İSTİYORUM KARDEŞLERİME, TÜM SEVDİKLERİME VE SİZ
26.12.2011 23:11:33 507XXX9800  Rumuz Ekle HARBİ İZMİRLİ HÜSEYİN BEN EYVALLAH İSTEĞİMİZİ BEKLETMEDİĞİN İÇİN! M
26.12.2011 22:56:19 507XXX9800  Rumuz Ekle [D] yok simdiden tesekkürler. harbiye selam damara devam
26.12.2011 22:56:18 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]rli tuğrul izmirli hüseyine ve tüm askerlere gelsin safak 138 baska
26.12.2011 22:56:03 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]itlenmis durumdayiz bu sarki adanali sedat ankarali remzi balıkesi
26.12.2011 22:56:03 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]n kenarina getirdim ömrümü parçasini istiyoruz lütfen çalin size k
26.12.2011 22:55:53 507XXX9800  Rumuz Ekle [D]evreleriz suanda sizi dinliyoruz sizden güçlü soydemirden uçurumu
26.12.2011 22:55:53 507XXX9800  Rumuz Ekle HARBİ Biz mugla yataganda vatani görevini yapmakta olan 91/1 kral d
26.12.2011 22:47:44 546XXX3721  Rumuz Ekle Harbi ben aydin incirliovadan efekentli gulum kadriyem icin dervisden koparmiyim sarkisini lutfen calabilirmisiniz abicim
26.12.2011 22:27:13 546XXX3721  Rumuz Ekle Harbi ben aydin incirliovadan efekentli gulum kadriyem icin dervisden koparmiyim sarkisini lutfen calabilirmisiniz abicim
26.12.2011 22:24:14 541XXX1953  Rumuz Ekle Harbi buket bn sibel candn sn vapuru clarmsn bu sarkyi cok ama cok sevdgm esim icn istyorum safak 150 smdidn cok tskr edrm
26.12.2011 21:38:12 537XXX8811  Rumuz Ekle Harbi yatagandan duran azer bulbulden kader beni niye sectin olmadi madem enver yilmaz mapushane calarsnz sewinrm
26.12.2011 21:34:13 507XXX8002  Rumuz Ekle Harbi kolay gelsn biz alper ve aliriza.. Ferdi tayfurdan sevda yelleri sarksni amcaoglu erkan icn istyoruz
26.12.2011 21:33:14 541XXX1953  Rumuz Ekle Harbi bn buket sen ve bn olmadi madm ebru yasar mutlulklr dlerm clrmsn knkim ozgme gndryrm.kardsm istnbula sole kymtni blsn istnbl superse sebebi snsn:-)
26.12.2011 21:22:27 531XXX9100  Rumuz Ekle [D] dinliyorum ama askim fetiyenin merkezinde ratyosu harbi yi cekmiyor itegimi dinleyemiyor
26.12.2011 21:22:27 531XXX9100  Rumuz Ekle Harbi selam abi ben ayse ferdi tayfurdan gizli sevda yi dinletirmisin cok sevdigim gizli askima gelsin mustafa abi gecelerim harabi dinlemekle geciyor ben
26.12.2011 21:08:43 542XXX2605  Rumuz Ekle Harbi dalamandan koray ibrahim tatlisesten neden parcasini istiyorum dalamanin en guzel kizina
26.12.2011 21:07:43 537XXX8811  Rumuz Ekle Harbi iyi aksamlar ben yataqandan duran cetinkaya abi parcalar on numara gercekten , azer bulbulden kader beni niye sectin calarsan sewinirm iyi yayinlar
26.12.2011 21:00:42 541XXX1953  Rumuz Ekle Harbi ortcdan buket ben kntr anca yukldm:-) kardsm ozgeme sen ve ben sarksni istyorum soleyeni hatrlayamadm:-) iyi yaynlar
26.12.2011 20:57:13 554XXX3946  Rumuz Ekle Harbi ankarali namiktan bayram gelmis benim neyime yi istiyoruz yatagan ayakta gene biz omur arik oner oral mustafa yelaldi ve durmus kocaya gelsin koca ustaya v
26.12.2011 20:57:13 554XXX3946  Rumuz Ekle [D]e sevenlere gelsin
26.12.2011 18:30:13 543XXX5647  Rumuz Ekle Harbi ufuk kara dan istankoylu kiz i dinleriz.aksamin iyi olsun.koycegiz GUNGOR
26.12.2011 15:32:46 539XXX3123  Rumuz Ekle Harbi ben sultan karadag iyi yayìnlar diler ogularim ozkan ve yakup icin ferdi tayfurdan sabahci kahvesi
25.12.2011 23:08:52 544XXX1176  Rumuz Ekle Harbi sezen aksu sen aglama ibrahim den bitanesi olan aski dilek icin su an sizi dinliyorum tesekkur ediyorum
25.12.2011 22:42:20 555XXX4249  Rumuz Ekle Harbi iyi yaynlar aylin akyoldan tum harbi calisanlari ve dinleyenlrne intizardn gokyuzm sen ol birtanem calrmsn kolay glsn
25.12.2011 22:20:39 530XXX6692  Rumuz Ekle Harbi huseyinden cok sevdigi bitanesi sibele seni cok seviyorum canim ve tum harbicilere gelsin hozan besirden elfida sarkisini calarsaniz sevinirim iyi aksamla
25.12.2011 22:15:51 555XXX4248  Rumuz Ekle Harbi slm kardesim yatagan seninle gurur duyuyo hastene onu incir agaci calarmisin durmus koca ve ramazan gulbaya gelsin tabi sece resturan oktay ve muslerine t
25.12.2011 22:15:51 555XXX4248  Rumuz Ekle [D]abi sana kardesim musti ben
25.12.2011 21:56:37 535XXX2425  Rumuz Ekle HARBi Kenan dan ali sedat gok e ve tum yayla oto yikama musterilerine
25.12.2011 21:49:29 507XXX1447  Rumuz Ekle HARBI FM MUSA EROGLUNDAN YIGIT MUHTAC OLMUS KURU SOGANA ERSOY OZKAN BEY PASA BEY VE TEK ASKIM LEYLA ICIN CALARSANIZ MEMNUN OLURUZ MUGLA ORTACADAN ERSOY
25.12.2011 21:45:36 531XXX5602  Rumuz Ekle [D] ASKIMA IBRAHIM CANDAN DAN NEDEN GULUM VE CANSEVERDEN KADER PARCASINI CALARSANIZ SEVINIRIM SAFAK 208 IYI YAKSAMLAR SIZLERI SEVIYORUZ BIZDE HARBILIYIZ
25.12.2011 21:45:36 531XXX5602  Rumuz Ekle HARBI SELAM BIZ MARMARISTE ASKERLIK YAPMAKTA OLAN 2011/2 TERTIPLERIZ URFALI SALIH SIIRTLI HAMZA TOKATLI HAYDAR ADIYAMANLI ENES IGDIRLI BURHAN VE CANIM NISANLIM
25.12.2011 21:31:50 542XXX5969  Rumuz Ekle HARBI iyi yayinlar senden gulnazdan bana dost lazim istiyoruz mesut aba ramazan gulbay ve ilgin curaya armagan olsun
25.12.2011 21:13:51 534XXX9983  Rumuz Ekle Harbi ben murat ceylan dan lanet olsun Calarmisiniz derya deniz demetler iCin tesekkurler
25.12.2011 20:59:51 537XXX4190  Rumuz Ekle Harbi iyiaksamlar ben fatma icduygu denizli kaleler tum harbicilere ferdi tayfurdan acilar
25.12.2011 20:56:30 507XXX8002  Rumuz Ekle Harbi kolay gelsn biz alper ramazan hasan ve erkan. Ferdi tayfur dan bu sehir beni boguyor sarksni tum dnlyenlere ve erkan icn gelsn
25.12.2011 19:19:51 507XXX7184  Rumuz Ekle [D]iz bu par´a gelinlik giyecek olan kardeslerimize gelsin birde tÏm harbi radyo dinleyenlere gelsin
25.12.2011 19:19:51 507XXX7184  Rumuz Ekle Harbi iyi aksamlar kolay gelsin biz denizli kaleden erhan ile ali iki kafadar ankarali namik tan hozali gelin parÇasini istiyoruz Çalarsaniz Çok sevinir
22.12.2011 23:26:09 544XXX2002  Rumuz Ekle Harbi siradaki parcayi bitanem e armagan ediyom ben ramazan askim bitanem Sevil Seni cok cok cok seviyom
22.12.2011 23:20:10 554XXX0183  Rumuz Ekle Harbi deli ruzgar sarkisini Calarmisin rica etsem tesekkurler C.C valla kralsin ama bitirdin beni be abi
22.12.2011 23:15:09 554XXX0183  Rumuz Ekle Harbi biliyormusun kral harbici birini sevip de ona dokunamamak hemde imkanin varken ama araya kader oyle bir hendek kazmiski ya oraya duseceksin yada hep orda d
22.12.2011 23:15:09 554XXX0183  Rumuz Ekle [D]urup oyle bakacaksin dokunamadan iste ben oyle durumdayim C.C
22.12.2011 22:57:09 554XXX0183  Rumuz Ekle [D]kide birbirimize yakinlastiriyor sevgimizi ….(C.C/E.C)
22.12.2011 22:57:09 554XXX0183  Rumuz Ekle Harbi Ta iCindesin kalbimin hala biliyormusun be siyah gulum, seni unutmamaktir bu kalbin yanlizligi, donemez kalbimiz biliyorum birbirine, ama bu aci Cekmek bel
22.12.2011 22:54:58 536XXX6787  Rumuz Ekle Harbi elcikden celal siradaki parcayi istiyorum
22.12.2011 22:54:09 541XXX6284  Rumuz Ekle [D] soner i
22.12.2011 22:54:09 541XXX6284  Rumuz Ekle HARBI sevip de kavusamadigim biricik sonerm icin ve dalaman mahkumlari icin bu aksam mezarini acasm geldi yi istiyorum birde hasret de duran i cok seviyor ben de
22.12.2011 22:12:03 531XXX5602  Rumuz Ekle HARBI ben marmariste vatani goreveni yapan gece cavuslari haydar habil enes biksici igdirli burhan ve sofor hamzaya ve tum 11/1 devrelermize bahardan askerde si
22.12.2011 22:12:03 531XXX5602  Rumuz Ekle [D]mdi parcasini calarsaniz seviniriniz iyi yayinlar
22.12.2011 22:04:09 555XXX4248  Rumuz Ekle Harbi slm kardesim mustafa volkan konaktan cerrah pasa yi calarmisin bu parcayi durmus ramazan gulbay secere resturan tayib dayi ve tum muslerine ve tum harbidin
22.12.2011 22:04:09 555XXX4248  Rumuz Ekle [D]leyenlere tabiki sanadada gelsin
22.12.2011 21:55:39 545XXX1981  Rumuz Ekle Harbi slm ben mugladan ozge ebru gundesten gel vefasizi istiyorum bana ve ortacadaki canim buketime gelsin buketcim yarin ordaym
22.12.2011 21:45:21 531XXX5602  Rumuz Ekle HARBI ben hamza mugla da vatani gorevini yapmaktayim muslum gorsesten ne fayda sarkisi butun 11/2devrelerime gelsin yayinlarsaniz sevinirim
22.12.2011 16:57:29 507XXX7184  Rumuz Ekle Harbi slm iyi aksamlar ben horoz kentli deli dumrul ankarali namik tan hozali gelin parÇasini Çalarsaniz Çok sevinirim kolay gelsin
22.12.2011 16:55:30 545XXX9242  Rumuz Ekle Harbi benkoray dayimaytekin icin gùlnazdangozùmùnnurunuistiyorum
22.12.2011 16:17:27 534XXX1826  Rumuz Ekle Harbi iyi yayinlar ferdi tayfurdan sabahci kahvesi calarsaniz sevinirim
22.12.2011 15:47:09 542XXX6756  Rumuz Ekle Harbi metin isik tan agla gozum dalyan
22.12.2011 14:35:39 542XXX6756  Rumuz Ekle Harbi Fegsel ulac tan ginemi sen rotosus kaptan dalyan
22.12.2011 14:29:39 545XXX7498  Rumuz Ekle HARBI ATNAN SENSESTEN DOLDUR MEHANECI BEN OPORTOR RAMAZAN BU PARCAYI SEVDA ICIN ISTIYORUM
22.12.2011 11:49:52 542XXX7504  Rumuz Ekle HARBI HAYRI SAHINDE ESIM CENGIZE
22.12.2011 02:41:19 554XXX2018  Rumuz Ekle [D] simdiden te sekkürler
22.12.2011 02:41:09 554XXX2018  Rumuz Ekle Harbi ii aksamlar harbi fm sizden yurtseven kardesler den elveda parcasini ve ardindan ibrahim tatlises den sarhos parcasini istiyorum